Ny VD på Triventus Consulting

Peter Tjernström har varit med under Know-IT:s kraftiga expansion. Han har innehaft vd-poster i tre olika bolag i koncernen samt startat och byggt upp nya verksamheter i Malmö, Stockholm och Göteborg. Under hela sin karriär har han
arbetat inom IT–branschen, både som anställd konsult och som egenföretagare.

Med Know IT:s expansion i ryggen startar han nu en ny resa, den här gången inom Triventus-koncernen.
– Jag tror att erfarenheten av arbetet i ett expansivt företag passar väl in i min nya utmaning. Triventus pågående expansion, nya produkter och tjänster inom förnybar energi och ett mycket spännande segment inom näringslivet får mig att tända till rejält.

– Klimat och miljö kommer att driva den förnybara marknaden för lång tid framöver. Triventus Consulting AB är ett expansivt och visionärt företag med gott renommé på marknaden. Hög utbildningsnivå och unga hungriga människor, det är ju drömmen för en vd. Jag ser min ledaruppgift i första hand som inspiratör och coach. Jag ser också möjligheten att bygga vidare på kundrelationerna samt leda företaget in i nästa expansionsfas.

Peter Tjernström , 54 år, född, uppväxt och utbildad i mellersta Norrland. Jobbet tog honom till Göteborg och Västkusten för att idag vara etablerad Varbergare.
Hans
CV innehåller följande: egen företagare, företagsbyggare på AR-Bolaget och DataVis liksom inom Know-IT samt flera olika vd-poster och styrelseuppdrag.
Systemutveckling och installation för bl a finansmarknaden hör också till hans meriter.

21 July, 2010

Go to top
  • Due diligence and Investment

  • Vindkraft växer snabbast

    Låt oss ta ditt vindkrafts-projekt från idé till en långsiktigt hållbar energi-produktion.  

  • Biogas allt
    viktigare

    Energin i biogas kan utnyttjas på många olika sätt. Hör med oss!

  • Behöver du konsulthjälp?

    Våra specialister erbjuder flexibla lösningar inom förnybar energi.