• Triventus start
  • News
  • Måns Holst är finalist i Ernst & Youngs tävling om utmärkelsen Årets Entreprenör.

Måns Holst är finalist i Ernst & Youngs tävling om utmärkelsen Årets Entreprenör.

Ernst & Young Entrepreneur Of The Year är en av väldens främsta utmärkelser för entreprenörer. Syftet med utmärkelsen är att uppmuntra entreprenörer som inspirerar andra företagare med sina visioner, sitt ledarskap och sina framgångar.

Om utmärkelsen
Ernst & Young Entrepreneur Of The Year är en av världens främsta utmärkelser för entreprenörer. Syftet med utmärkelsen är att uppmuntra entreprenörer som inspirerar andra företagare med sina visioner, sitt ledarskap och sina framgångar. Entrepreneur Of The Year är den första internationella utmärkelsen för entreprenörer som skapar framgångsrika och växande verksamheter. Tävlingen genomförs på regional, nationell och internationell nivå i över 135 städer i 50 länder. En extern jury utser vinnaren av utmärkelsen. Kriterierna är entreprenörsanda, ekonomisk utveckling, strategisk inriktning, inverkan på omvärlden, innovation samt personlig integritet och inflytande.

– Hedrande att få ställa upp ett sådant starkt finalfält
Måns Holst ser nomineringen som ett kvitto på den entreprenörsanda som präglar Triventus och gratulerar samtidigt 2010 års Entreprenörer i Väst.
Utmärkelsen delades ut den 15 november i Göteborg. Vinnarna i den regionala tävlingen går därmed vidare till den nationella i Stockholm i februari 2011 och tävlar därmed om en plats i den globala under våren samma år.
Årets Entreprenörer, tillväxtföretag samt kvinnliga resp manliga stjärnskott finns inom branscherna finans, transport och textil.

15 November, 2010

Go to top
  • Due diligence and Investment

  • Vindkraft växer snabbast

    Låt oss ta ditt vindkrafts-projekt från idé till en långsiktigt hållbar energi-produktion.  

  • Biogas allt
    viktigare

    Energin i biogas kan utnyttjas på många olika sätt. Hör med oss!

  • Behöver du konsulthjälp?

    Våra specialister erbjuder flexibla lösningar inom förnybar energi.